HVEM
ER JEG?

Mit navn er Julie og jeg har netop afsluttet min professionsbachelor i Digital Konceptudvikling på KEA. Under mine studier har jeg kombineret min naturlige kreativitet med dybdegående viden, hvilket har ført til skarpe og innovative løsninger. Min store interesse er brugerne og jeg brænder for at skabe den gode brugeroplevelse. Jeg er meget nysgerrig og altid ivrig efter at udvikle mine kompetencer og få nye værktøjer i min værktøjskasse.

OM MIG

UDDANNELSE

Jeg er nyuddannet 2024 og har en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling. Samt er jeg uddannet multimediedesigner.

ERHVERVSERFARING

Under mine studier har jeg fungeret som grafisk studentermedhjælper hos Teknologisk Institut og studentermedhjælper hos DiGiDi.

PERSON

Jeg er detaljeorienteret og arbejder altid struktureret med mine opgaver. Derudover er jeg lærenem og altid nysgerrig på at lære nyt.

MINE KOMPETENCER

01.

ADOBE PAKKEN

Jeg er hjemme i mange af Adobe Creative Cloud programmerne og er særlig skarp i Illustrator og InDesign og arbejder derudover med Photoshop, XD og Premiere Pro.

02.

Konceptudvikling

Jeg har erfaring med at udvikle og implementerer digitale koncepter. Jeg har arbejdet med design, test og formidling af brugeroplevelser og værdiskabelse på tværs af platforme.

03.

USER RESEARCH

Jeg tror på, at user research og brugerforståelse er det vigtigste step i en designproces. Jeg har erfaring med at identificere brugerens adfærd og problemstillinger gennem eksempelvis kvalitative metoder og test.

04.

UI & GRAFISK DESIGN

Jeg har et godt visuelt og grafisk øje og færdigheder inden for farveteori, typografi og layout, herunder balance, harmoni og hierarki.

05.

PROTOTYPING

Jeg har gode kompetencer i at lave prototyper af produkter med brugerne i centrum. Jeg foretrækker at bruge Figma og Adobe XD til wireframes og prototypedesign.

06.

WEBUDVIKLING

Jeg har erfaring med HTML, CSS, simpelt JavaScript, samt Bootstrap. Derudover har jeg erfaring med CMS-systemer som Shopify og WordPress og herunder DiviBuilder og Elementor.